A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı

İSTANBUL (AA) - A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ve Avusturya ile yapacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan...


İSTANBUL (AA) - A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ve Avusturya ile yapacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli takımın 24 Mart Perşembe günü Antalya'da İsveç ve 29 Mart Salı günü deplasmanda Avusturya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, yine kadroya davet edilmezken, Burak Yılmaz, Onur Kıvrak ve Serdar Aziz, sakatlıklarına rağmen aday kadroya çağrıldı. Bu üç oyuncunun milli takımla çalışmak istediği için kadroda yer aldığı bildirildi.

Bursasporlu kaleci Harun Tekin, Mersin İdmanyurdu file bekçisi Muammer Zülfikar Yıldırım ve Altınordu'nun 19 yaşındaki savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü de aday kadroda yer aldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosuna şu oyuncular çağrıldı:

Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Harun Tekin, Serdar Aziz (Bursaspor), Muammer Zülfikar Yıldırım (Mersin İdmanyurdu), Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Caner Erkin, Volkan Şen, Alper Potuk, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Hakan Balta, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Galatasaray), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Altınordu), İsmail Köybaşı, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun (Beşiktaş), Arda Turan (Barcelona), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Yunus Mallı (FSV Mainz 05), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor ), Burak Yılmaz (Beijing Guoan).

A Milli Takım, 21 Mart Pazartesi günü İstanbul'da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gerçekleştirecek. İsveç ile 24 Mart Perşembe günü saat 20.45'te Antalya Stadı'nda karşılaşacak milli takım, 29 Mart Salı günü de saat 20.30'da Ernst Happel Stadı'nda Avusturya'ya konuk olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :