Akşehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 tutuklama

Akşehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 tutuklama

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen bir şüpheli tutuklandı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, gençleri hedef alan sokak satıcılarına yönelik polis operasyonları devam ediyor. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, bu çerçevede yürüttükleri çalışmalarda, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik önemli bir adım attı. Operasyon kapsamında, çevre illerden ilçeye uyuşturucu madde getireceği belirlenen M.Y. isimli şüpheli, D-300 kara yolu üzerinde yakalandı.

Şüphelinin üzerinde ve eşyasında yapılan aramada, 40 gram esrar ile bir hassas terazi ele geçirildi. Narkotik ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Y., hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek ve Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan şüpheli, Akşehir Cezaevine gönderildi.

Polis yetkilileri, gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapan ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara karşı kararlı bir mücadele yürütüldüğünü belirtti. Kamuoyuna zararlı maddelerin yayılmasını önlemek ve gençlerin korunmasını sağlamak amacıyla operasyonların aralıksız devam edeceği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler