Anadolu’da hedef Bayrampaşa

Anadolu’da hedef Bayrampaşa

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 27. hafta karşılaşmasında Cumartesi günü deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılarda Ali Dere ve Ahmet Önay dışında önemli bir eksik bulunmazken, takım cumartesi günkü maçtan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istiyor. Açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mehmet Yıldırım,‘ Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarak alnımızın akı ile sezonu tamamlamayı istiyoruz. Geldiğimiz ilk günden bu yana ifade etmeye çalıştığımız gibi futbolcularımızın gelişimi bizim için en önemli unsur. Bu gelişime katkı sağlayabilmek bizim için en büyük artıdır. Verileni hemen kapan ve uygulama noktasında sorun yaşamayan futbolcu grubumuz gayretli çalışmaları ile çıktıkları her müsabakada iyi bir oyun ortaya koydular.  Biz kalan bu sekiz hafta içinde gelecek sezonların da planlamasını yaparak onların performanslarını gözlemleyeceğiz’ dedi.

İYİ OLAN KAZANACAK
Gelecek sezon planlaması hakkında da görüş belirten Yıldırım, ‘Bu sekiz hafta gelecek sezon için ışık tutacak. Sahada verilen görevleri yapan, antrenmanlarda ve müsabakalarda iyi çalışan oyuncu grubumuz kadro içinde kendilerine her zaman yer bulacaktır. Onların futbol oynama niyetleri, çalışma gayretleri ve müsabaka performansları ile ilgili yaşadığımız herhangi bir sıkıntı yok. Sadece gelecek planlaması yaparken bu değerlendirmelere dikkat edeceğiz. Ligde bulunduğumuz konum itibariyle yaşadığımız bir sıkıntı bulunmuyor. Saha sonuçlarına fazla takılmamamız gereken bir konumdayız. Biz oyunumuzu geliştirme anlamında daha gayret etmemiz gereken bir ortamdayız. Asıl amacımıza uygun bir oyun yapısı ile sahada bulunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.