Başkan Kılca kaldığı yerden devam ediyor

Başkan Kılca kaldığı yerden devam ediyor

Konya'nın Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, %54,5 oy oranıyla tekrar seçildi. Kılca, zaferini destekçilerine teşekkürlerle kutladı.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre, yüzde 54,5 oy oranıyla sandıktan birinci çıkarak yeniden Karatay Belediye Başkanlığı'na seçildi.

Seçim zaferini değerlendiren Başkan Kılca, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, Karataylı hemşehrilerine en içten teşekkürlerini iletti. Kılca, "Değerli Karataylı hemşehrilerim, sizlere en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Bugün bir başka Karatay heyecanımızın yeni bir muştusudur. Her sokağında, her karışında bir ve beraber olduğumuz; aşkımız, sevdamız Karatay'ımıza hizmet etme fırsatını bizlere yeniden veren her bir vatandaşıma gönülden şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Kılca, geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Karatay'a daha fazla yatırım ve hizmet sunacaklarını vurgulayarak, "Türkiye Yüzyılı'nı taçlandıracak yepyeni projelerimizi ve her yaştan insanımıza dokunacak yatırımlarımızı bir bir şehrimize kazandıracağız. Bugüne kadar onurla ve gururla taşıdığımız 375 bin hemşehrimizin emanetini, tek bir zerresine dahi halel getirmeden yine aynı sorumlulukla taşımayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Kılca, seçim sürecinde sahada gayretle çalışan Cumhur İttifakı üyelerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve desteklerini gösteren tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.