Bilgehane öğrencileri 23 Nisan'ı böyle kutladı

Bilgehane öğrencileri 23 Nisan'ı böyle kutladı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bilgehaneleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı renkli etkinliklerle kutladı. Uçurtma şenliği ve çeşitli açık hava aktiviteleriyle çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların çok yönlü gelişimine katkı sağlayan Bilgehaneleri, 23 Nisan coşkusunu dolu dolu yaşadı. Dutlu Meram Parkı'nda gerçekleştirilen uçurtma şenliği, "rüzgârla renkli bir yolculuk" temasıyla renk kattı. Bilgehanelerin 6. Sınıf öğrencileri, yapıma hazır olan uçurtmaları kurup ardından gökyüzüne bırakmanın heyecanını yaşadı. Renkli uçurtmaların süzülmesiyle birlikte çocuklar, voleybol, el baskısı, dart oyunu gibi çeşitli istasyonlarda da açık havada eğlenceli vakit geçirdi.

b1.jpg

Aynı zamanda, T3 Vakfı ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde faaliyet gösteren İbn-i Sina Bilgehanesi'nde de 23 Nisan heyecanı doruktaydı. Bilgehane bahçesinde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler, çeşitli oyunlar oynayarak keyifli zaman geçirdi.

b2.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Atabey Gençlik Projesi çatısı altında hizmet veren Bilgehaneler, 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar gençlere milli-manevi eğitimler, ders destek programları, atölye ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ayrıca, 4. sınıflara yönelik Hafızlık Hazırlık Programı ve 8. sınıflara LGS Hazırlık Programı ile öğrenciler geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.