CHP Genel Başkanı Özel’den belediye başkanlarına uyarı: Hata yapma lüksümüz yok

CHP Genel Başkanı Özel’den belediye başkanlarına uyarı: Hata yapma lüksümüz yok

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim sonrası belediyelerdeki atama hatalarına sert tepki göstererek, "Hata yapma lüksümüz yok" dedi ve partilileri uyardı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kazandıkları belediyelerde yaşanan atama hatalarına dikkat çekti. Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nı kazanan Burcu Köksal'ı ziyaret etmek üzere Afyonkarahisar'a giden Özel, partililere seslendi. Konuşmasında, belediyelerin hizmet için kazanıldığını ve kişisel beklentilerin bu hizmetin önüne geçemeyeceğini vurguladı.

Özel, "Hata yapma lüksümüz yok" diyerek, belediyelerde yapılan atamalarda liyakatin öncelikli olduğunu belirtti. Partililere, belediyelerin çocuklarının geleceğini kurtarmak için kazanıldığını hatırlatan Özel, atama hatalarının tek tek geri alındığını ve bu konuda hassasiyet gösterildiğini dile getirdi.

Belediye kaynaklarının partililere aktarılmasının söz konusu olmadığını belirten Özel, "Bizim belediye kaynaklarını partililere aktarma sırası gelmedi. Atatürk'ün partisinin iktidar olma sırası geldi" dedi. Özel'in bu açıklamaları, CHP'nin belediyelerdeki yönetim anlayışını ve liyakat ilkelerine bağlılığını ortaya koydu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler