Dinsin bu hasret!

Dinsin bu hasret!

Torku Konyaspor Basketbol, cumartesi günü kaderini belirleyecek son derece önemli bir maça çıkacak. Dev Kartallar, deplasmanda karşılaşacağı Yeşilgiresun’u yenerek 8 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor

Spor Toto Basketbol Ligi’nde kalma mücadelesine giren temsilcimiz Torku Konyaspor, Yeşilgiresun Belediyesi maçının hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda tüm hızıyla sürdürüyor. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda günde çift idman ile maça hazırlanan ekibimizde, zorlu maç öncesi sakatlığı bulunan Sean Williams dışında eksik bulunmuyor. Darüşşafaka Doğuş ile oynanan maçta riske edilmeyen JR Reynolds ve Vanja Plisnic’in ise zorlu maçta takımdaki yerlerini alabileceği belirtildi. Aziz Bekir ve talebeleri ,Giresun maçı için yarın şehirden ayrılacak.

YENMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK
Spor Toto Basketbol Ligi’nde galibiyete hasret kalan Torku Konyaspor, Yeşilgiresun Belediyesi maçına ölüm-kalım gözüyle bakıyor. Ligde 6 galibiyeti bulunan temsilcimiz maçı kazanması durumunda rakibiyle olan galibiyet sayısını eşitleyecek. Bu maçtan sonra Galatasaray Odeabank ve Banvit gibi güçlü ekiplerle karşılaşacak olan Torku Konyaspor, Karadeniz deplasmanında galip gelerek rahat bir nefes almak amacında.  Dev Kartal zorlu karşılaşmayı kaybetmesi durumunda ligde kalma şansını zora sıkacak.