Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı Mayıs ayına hazır

Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı Mayıs ayına hazır

Başkan Uğur İbrahim Altay, Konya'nın trafiğini rahatlatmak amacıyla yapımına başlanan İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin trafiğini rahatlatmak için yapılan çalışmalar kapsamında İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı'nı inceledi. "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Altay, kavşağın şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltacak önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

f1.jpg

Altay, Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı'nın alt kısmının bir ay önce hizmete girdiğini hatırlatarak, yan yollarla ilgili çalışmaların kesintisiz devam ettiğini ifade etti.

f2.jpg

Mayıs başında tüm işlemlerin tamamlanarak kavşağın açılması hedeflendiğini belirten Başkan, böylece İstanbul Yolu'ndan gelen ve Afyon istikametine giden vatandaşlar için kesintisiz bir trafik akışının sağlanacağını söyledi.

f3.jpg

Başkan Altay, kavşağın açılmasıyla birlikte trafik ışıklarında bekleme olmadan yoğun trafiğin şehre girmeden aktarılacağını ve gürültüyle trafik yoğunluğunun azalacağını dile getirdi. İnşaat sürecinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Altay, Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı'nın şehre hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.