Gülen'den Meral Akşener için talimat!

Gülen'den Meral Akşener için talimat!

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in son hedefinin ne olduğunu ortaya koydu.

Isparta'da FETÖ operasyonunda, aralarında eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü İbicioğlu ve yardımcılarının da bulunduğu 51 kişi gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarından aldığımız bilgilere göre Isparta'da yapılan FETÖ operasyonunda öne çıkan en önemli bilgi: Eski bilgi işlem daire başkanı Halil Karakoç isimli şahsın arabasından çıkan bilgiler.Burada FETÖ lideri Fetullah Gülen'in MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener için "Onu koruyun" talimatı verdiği ortaya çıktı.

İŞTE O BİLGİLER;

Süleyman Demirel Üniversitesi eski bilgi işlem daire başkanı Halil Karakoç üniversiteden topladığı arşivi kaçırırken suçüstü yakalandı.

EL YAZMASI TALİMAT

25 adet dvd, 5 adet flash bellek, 4 adet diz üstü bilgisayar, 116 GSM kartı, 1 adet bilgisayar kasası yakalandı.

Yapılan içerik incelemesinde FETÖ lideri Fethullah Gülen’in el yazması talimatlarına rastlandı.

DVD’lerde çeşitli şantaj görüntüleri, çocuk pornosu, kendi odasına gelenlerin görüntüleri yakalandı.

GÜLEN: AKŞENER'E SAHİP ÇIKIN

Gülen’in ifadeleri şöyle geçiyor: Evinizi, barkınızı satın Bank Asya’yı kurtartın. Meral Akşener’le ilgili sahiplenme mesajlarına rastlanan kayıtlarda. “Meral Akşener’e sahip çıkın. Kendisini koruyun” gibi ifadelerin geçtiği görüldü.

ERDOĞAN'A HAKARET, SEZER'E  ÖVGÜ!

Dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağır hakaretler eden FETÖ lideri Gülen'in verdiği el yazması talimat ne tür ilişkiler içinde olduğunun bir kanıtı.

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e övgü dolu sözlerin yüklendiği talimatlarda kendisine hediye edilen saatten de bahsediliyor.

Bir de üniversitede 12 trilyonluk yolsuzluk operasyonuna dair bilgiler de mevcut. FETÖ üyesi şahsın İsmailğa cemaatine sızıp, sahte kimlikle aralarında yaşadığı ortaya çıktı.(kaynak:haber7)