İstanbul Yolu'nda kesintisiz trafik akışı başladı

İstanbul Yolu'nda kesintisiz trafik akışı başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Yolu üzerindeki Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı'nın üst bölümünü de trafiğe açarak şehir trafiğine nefes aldırıyor.

Konya'nın hızla gelişen trafiğini rahatlatma çabaları kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemde hayata geçirdiği önemli projelerden biri olan İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı'nın üst bölümü de hizmete girdi.

f1.jpg

Başkan Uğur İbrahim Altay, bu önemli adımın şehrin ulaşım altyapısını güçlendirme çabalarının bir parçası olduğunu belirtti.

İki ay önce alt kısmı trafiğe açılan köprülü kavşağın üst kısmının da artık hizmette olduğunu duyuran Başkan Altay, "İstanbul Yolu'nda kesintisiz bir trafik aksı oluşturarak hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Bu yeni kavşakla birlikte, vatandaşlarımız trafik ışıklarında beklemeden yolculuklarını sürdürebilecekler. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

f2.jpg

Konya'nın yoğun trafiğine çözüm getirmek adına gerçekleştirilen bu proje, şehirdeki ulaşım sorununa önemli bir katkı sağlarken, gelecekteki benzer projelerle trafik akışının daha da iyileştirilmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler