Karapınar’da Gençlik Haftası yürüyüşü

Karapınar’da Gençlik Haftası yürüyüşü

Konya'nın Karapınar ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını nedeniyle Gençlik Haftasında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Karapınar İlçe Spor ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Karacadağ-Ovacık doğa yürüyüşüne çok sayıda genç katıldı. Yaklaşık 7 saat süren yürüyüşte katılımcılar İnegöl'ün doğasını keşfetme imkanı buldu. Yürüyüş çerçevesinde eski kaleler Karacadağ içerisinde bulunan yeraltı şehri gezildi. Daha sonra zirvede Türk bayrağı açılarak fotoğraf çektirildi.

Karapınar İlçe Spor ve Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Karakul, "Gençlik Haftasını ilçemizde çok yoğun bir şekilde kutluyoruz. Spor müsabakaları, ziyaretler, yürüyüşler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin katılımı ve heyecanı çok iyi. Bu etkinlikler gençlerimizin arkadaşlığına olumlu katkılar yaptığı gibi ülkemizin güzelliklerini de tanıma fırsatı yakalıyorlar" şeklinde konuştu.

Karapınar’da Gençlik Haftası yürüyüşü

Karapınar’da Gençlik Haftası yürüyüşü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler