Karatay Belediye Başkanı ve Kaymakam Okul Ziyaretinde

Karatay Belediye Başkanı ve Kaymakam Okul Ziyaretinde

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Kaymakam Cengiz Ayhan, eğitime verdikleri önemi vurgulamak için Celaleddin Karatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi'ni ziyaret etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, ilçedeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Celaleddin Karatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde uygulama alanlarını inceleyen Başkan Kılca ve Kaymakam Ayhan, okul yönetimi ve öğrencilerle bir araya gelerek birçok uygulamalı tarım ve hayvancılık projesi hakkında bilgi aldılar.

Karatay Belediye Başkanı ve Kaymakam Okul Ziyaretinde

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, eğitime verdikleri önemi vurgulayarak, öğrencilerin nitelik kazanmasına katkı sağladıklarını belirtti. Geçtiğimiz yıllarda imzalanan protokol kapsamında öğrencilere modern tarım teknikleriyle buluşma fırsatı sunduklarını dile getiren Başkan Kılca, öğrencilerin pratik yaparak para kazanma imkanı bulduklarını ifade etti.

Mantar yetiştiriciliği, kesme çiçek, sebze yetiştiriciliği ve hayvancılık gibi alanlarda öğrencilerin pratik eğitim aldığını belirten Kılca, bu sayede öğrencilerin teorik eğitimlerini güçlendirdiklerini ve üretilen ürünlerin satışından elde edilen gelirden pay aldıklarını dile getirdi.

Karatay Belediye Başkanı ve Kaymakam Okul Ziyaretinde

Karatay Belediye Başkanı, Kaymakam ve ilçe protokol üyeleri daha sonra Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi'ni ziyaret etti. Burada öğrencilerin antrenmanlarına katılan Başkan Kılca, öğrencilerin eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, özel yetenekli öğrencilerin burada kendilerini geliştirdiğini ifade etti. Geleceğin teminatı olan öğrenciler için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Kılca, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile koordineli çalışarak öğrencilerin her türlü talebini karşıladıklarını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler