Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor'un oyuncuları ve teknik ekibi, başarılarını paylaşmak ve desteklerinden dolayı Başkan Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etmek üzere Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselmenin gururunu yaşarken, elde ettikleri başarıyı paylaşmak için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti. Başkan Altay, takımı kabul ederek, başarılarını kutladı ve desteklerini ifade etti.

Başkan Altay, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Konya Büyükşehir Belediyespor'un yeni bir lige yükselmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, takımın başarısının devamını diledi. Ayrıca, takımın önemli bir kısmının altyapıdan yetişen oyunculardan oluştuğuna vurgu yaparak, bu başarının ligde de sürdürülebileceğine inandığını ifade etti. Altay, altyapının güçlendirilmesi ve sporun gelişimi için şehir olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Altay'ın konuşmasının ardından, Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi, kendilerine destek olan Başkan Altay'a teşekkürlerini iletti. Takım, Konya'yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına devam edeceklerini ve şehrin basketbol kültürünü daha da ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler