Konya'da Alçak Uçuş Paniğe Yol Açtı!

Konya'da Alçak Uçuş Paniğe Yol Açtı!

Konya'da öğle saatlerinde F-16 jetlerinin yükselmesi ve alçak uçuşları vatandaşları endişelendirdi. Arama motorlarında "Konya'da uçak sesi" aramaları arttı. Solotürk'ün 3 Mayıs'ta Mevlana Meydanı'nda gerçekleşecek gösterisinin provası olduğu anlaşıldı.

F-16 Jetleri Mevlana Meydanı Üzerinde Prova Yaptı

2 Mayıs günü öğle saatlerinde Konya'da F-16 jetlerinin sesleri vatandaşları endişelendirdi. Vatandaşlar, sosyal medyada ve arama motorlarında "Konya'da uçak sesi" araması yaparak ne olduğunu öğrenmeye çalıştı.

Solotürk'ün 3 Mayıs'ta Mevlana Meydanı'nda gerçekleşecek olan gösterisinin provası olduğu anlaşıldı. F-16 jetleri, 12.45'te başlayan provalarda Mevlana Meydanı üzerinde alçak uçuşlar gerçekleştirdi. Provalar 16.45'te tekrarlandı.

Gösteri 3 Mayıs'ta

Solotürk'ün Mevlana Meydanı'nda gerçekleşecek olan gösterisi 3 Mayıs günü saat 18.30'da başlayacak. Gösteride Solotürk pilotları, F-16 jetleriyle nefes kesici manevralar sergileyecek.

konya-alcak-ucus.jpg

Yetkililer Vatandaşları Uyarıyor

Yetkililer, Solotürk gösterisi sırasında Mevlana Meydanı'nda yoğunluk olacağını ve vatandaşların trafik ve park sorununa karşı dikkatli olması gerektiğini belirtiyor.

Kaynak: memleket.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler