Konya'da köpeği otomobiliyle sürükleyen o cani yakalandı

Akşehir'de bir vatandaşın, otomobilinin arkasına köpeği bağlayarak sürüklemesi, sosyal medyada infiale neden oldu. Olayın ardından hızla harekete geçen Konya Emniyet Müdürlüğü, şüpheliyi gözaltına aldı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, bir köpeğin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenmesi olayı, sosyal medyada büyük infiale yol açtı.

Görüntülerin paylaşılmasıyla birlikte tepkiler çığ gibi büyürken, olayın üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızla harekete geçti.

Konya Emniyet Müdürlüğü, olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şahsın tespit edilerek en kısa sürede gözaltına alındığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "19.04.2024 günü sosyal medya hesaplarında Akşehir'de bir kişinin otomobilinin arkasına bir köpeği bağlayarak sürüklediği videolar paylaşılmıştı. Söz konusu görüntüler ekiplerimizce incelenmiş, görüntüde yer alan otomobilin sürücüsü tespit edilerek adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.