Konya'da Kuvvetli Fırtına Alarmı: Tedbirli Olun!

Konya'da Kuvvetli Fırtına Alarmı: Tedbirli Olun!

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) uyardı: Kuvvetli fırtına etkisi altında çatı uçması ve ulaşım aksamalarına karşı dikkatli olun!

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı. Ekipler, gelen ihbarlara anında müdahale ederek olası riskleri minimize etmeye çalışıyor.

alarm.jpg

Şiddetli fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi olumsuzlukların yaşanabileceği uyarısında bulunan AKOM yetkilileri, özellikle trafikte seyir halinde olan vatandaşların dikkatli olmalarını ve gerekli tedbirleri almalarını istiyor.

alarm2.jpg

Vatandaşların, bu tür hava koşullarında sürüş esnasında hızlarını düşürerek güvenliği ön planda tutmaları gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, şiddetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek ulaşım aksamalarıyla karşılaşmamak için seyahat planlarını gözden geçirmeleri tavsiye ediliyor.

Konya'da yaşayanların, AKOM'un uyarılarına dikkat ederek olası riskleri minimize etmeleri, kendi ve çevrelerindeki insanların güvenliğini sağlamaları önem arz ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.