Konya'da trafik yükünü hafifletecek yeni cadde hizmete açıldı

Konya'da trafik yükünü hafifletecek yeni cadde hizmete açıldı

Konya Büyükşehir ve Meram Belediyeleri iş birliğiyle tamamlanan Küçük Aymanas Caddesi, şehrin trafik akışını rahatlatmak amacıyla hizmete girdi.

Konya'da trafik sorununa çözüm odaklı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediyesi iş birliğinde yürütülen projeler kapsamında Küçük Aymanas Caddesi'nin tamamlanarak trafiğe açıldığını duyurdu.

c1.jpg

Başkan Altay, yaptığı açıklamada, şehrin altyapısını güçlendirmek ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla gerçekleştirdikleri bu önemli çalışmanın, Konya'nın trafik yoğunluğunu azaltma hedeflerine önemli bir adım daha attıklarını belirtti. Abdülhamid Han, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş, Kazakistan ve Karabağ caddelerinin ardından Küçük Aymanas Cadde'sinin de tamamlanmasıyla birlikte, şehirdeki ulaşım ağına yeni bir alternatifin daha eklendiğini vurguladı.

c2.jpg

Küçük Aymanas Caddesi'nin 1.4 kilometrelik uzunluğuyla Ahmet Özcan Caddesi'yle Alparslan Türkeş Caddesi'ni birbirine bağladığını belirten Başkan Altay, cadde üzerinde gerçekleştirilen altyapı, sıcak asfalt, kaldırım düzenleme ve bisiklet yolu çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Hemşehrilerinin hizmetine sunulan bu yeni cadde ile şehirdeki trafik akışının daha da düzenleneceğine olan inancını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler