Konya'nın Gözü Bu İhalede Olacak: Karatay Belediyesi'nden Çeyrek Milyarlık Satış

Konya'nın Gözü Bu İhalede Olacak: Karatay Belediyesi'nden Çeyrek Milyarlık Satış

Karatay Belediyesi, Konya'nın Zivecik Mahallesi'nde bulunan 66.197 metrekarelik arsasını 264.8 milyon Türk Lirası karşılığında satışa çıkarıyor. İhale 25 Ekim 2023'te yapılacak.

Konya'nın Gözü Bu İhalede Olacak

Konya'nın gözü, Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen bir arsa ihalesinde olacak. Zivecik Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 66.197 metrekarelik arsa, çılgın bir fiyatla yeni sahibini bekliyor.

İhale Tarihi ve Şartları

Karatay Belediyesi'nin düzenlediği arsa ihalesi 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15:00'te gerçekleşecek. İhaleye katılmak isteyenler için belirlenen şartlar ve ödeme koşulları açıklandı.

konya-zivecik-arsa-satilik.jpg

Satılacak arsa Aksaray Yolu üzerinde Zivecik Mahallesi 5811 ada ve 218 parselde bulunuyor.

İhaleye Katılım İçin Gerekli Belgeler

İhaleye katılmak isteyenlerin sunması gereken belgeler arasında müracaat dilekçesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, geçici teminat, tüzel kişi olması durumunda ilgili belgeler, vekaletname (varsa), borcu olmadığını gösteren belge ve ortak girişim durumunda ortakların hisse oranlarını gösteren beyannameler bulunuyor.

Detaylı Bilgi İçin Başvuru Yeri Bildirildi

Arsa satışı ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler, şartname hakkında daha fazla bilgi almak için Karatay Belediyesi Gelir ve Tahakkuk Şefliği'ne başvurabilirler.

Belediye Encümeni Karar Verecek

Son olarak, Belediye Encümeni, ihaleyi yapma veya yapmama ve uygun bedeli tespit etme konularında serbesttir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.