Konyaspor Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde

Konyaspor Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Sivasspor‘a konuk oldu. Konyaspor'un üstün oynadığı mücadeleden uzatma dakikalarında bulduğu golle galip ayrıldı ve çeyrek finale çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda Konyaspor, deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı.

Konyaspor maça Deniz, Ahmet, Metehan, Kahraman, Yasir, Boateng, Soner, Prip, Yunus, Moreno, Ethemi onbiriyle çıktı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında Konyaspor üstün bir oyun sergiledi. Ancak yeşil beyazlılar aradığı golü bulamadı.

Rakibini zorlayan yeşil beyazlılar ikinci yarıya da iyi başladı. Rakip kalede daha çok topla buluşan taraf olan Konyaspor'da son vuruşlardaki isabetsizlik gole perde çekti.

YUNUS-MORENO ANLAŞMAZLIĞI

Konyaspor'un hücum gücünün iki önemli ismi Moreno ve Yunus Mallı'nın maç içindeki uyumsuzluğu göze çarptı. Öte yandan taraftardan da çok tepkiler alan Yunus Mallı'nın formsuz görüntüsü de gözlerden kaçmadı.

konyaspor-sivas-takim-kadrosu.jpg

NİKO RUH GİBİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Niko Rak, oyunda kaldığı süre boyunca etkisiz bir oyun sergiledi.

YENİLER SAHADA

Konyaspor'da yeni transferler bu önemli mücadelede sahaya çıktı. Boateng ve Ethemi ilk onbirde mücadeleye başlarken Bouly Sambou ikinci yarıda oyuna girdi.

YASİR VE MORENO SAKATLANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Konyaspor'da Moreno ve rakip oyuncuyla çarpışan Yasir Subaşı oyundan çıkmak zorunda kaldı.

SAHA ÇOK KÖTÜ

Mevsim normallerini gören kentlerden olan Sivas'ta stadın zemini oldukça kötüydü. İki takım oyuncuları maç boyunca ayakta durmakta zorlandı.

NORMAL SÜRE BERABERE

İki takım bulduğu fırsatları gole çeviremeyince karşılaşmanın normal süresi 0-0 berabere tamamlandı ve uzatmalara gidildi.

UZATMANIN İLK YARISINDA GOL YOK

Uzatma dakikalarının ilk yarısı da golsüz tamamlandı. İki takım da bu devrede rakip kaleye şut atamadı.

GOL OLDU AHMET SEVİNMEDİ

Uzatmaların 19. dakikası maçın 109. dakikasında ceza sahası dışından topa vuran Ahmet Oğuz, eski takımına golünü attı. Gol sonrası Ahmet Oğuz sevinmeyince tüm oyuncular duruma oldukça şaşırdı. Daha sonra takım arkadaşları tebrikte bulundu.

SAMBOU ÇOK KÖTÜ

Takımın yeni transferlerinden Sambou, etkisiz oyunuyla göze çarptı. Atak anlarında duruş yerleri ve pozisyon almadaki uyumsuzluğu atakların kısa sürede sonlanmasına yol açtı.

KONYASPOR ÇEYREK FİNALDE

Konyaspor, iyi mücadele ettiği maçtan 1-0 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.