Konyaspor'dan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışına çelme

Konyaspor'dan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışına çelme

Süper Lig'de son deplasman maçlarında puan kaybeden Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü.

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a konuk oldu ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte puanını 90'a yükselten sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Sezon boyunca dış sahada mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, son 2 deplasman maçında Sivasspor ve Konyaspor karşısında 2'şer puan kaybetti. 18 dış saha maçında 15 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 48 puan toplayan Fenerbahçe, 2020-2021 sezonundaki "dış sahada en fazla puan toplama rekorunu" da geride bıraktı.

Ancak, Fenerbahçe'nin gol yollarında yaşadığı sıkıntılar devam ediyor. 18 hafta sonra bir maçta gol atamayan sarı-lacivertliler, ligde en golcü takım olmalarına rağmen 3. kez rakip fileleri havalandıramadan maçı tamamladılar.

Fenerbahçe'nin gelecek haftaki mücadelesi, 12 Mayıs Pazar günü evinde Kayserispor'la olacak. Ancak, bu maçta Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Mert Müldür cezalı duruma düşecek. Konyaspor maçında sarı kart gören Müldür, bu sezon ligde 4. sarı kartını görmüş oldu ve Kayserispor maçında takımını yalnız bırakacak. 25 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla bu sezon 25 lig maçında görev almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler