Malas Caddesi konforlandı

Malas Caddesi konforlandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezindeki ulaşım altyapısını güçlendirmek adına Malas Caddesi'nde yapılan düzenleme çalışmasını tamamladıklarını açıkladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik olarak Malas Caddesi'nde başlattığı kaldırım düzenleme ve asfalt yenileme çalışmasını tamamladı. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapılan düzenlemeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Malas Caddesi konforlandı

Başkan Altay, şehrin ana arterlerinden olan Malas Caddesi'nde gerçekleştirilen düzenleme çalışmasının tamamlanmasının ardından caddeye bir kilometrelik bir bölümde daha konforlu bir görünüm kazandırıldığını belirtti. Şehrin yaşam kalitesini artırmak ve modern bir görünüm kazandırmak adına yoğun bir gayret içerisinde olduklarını vurgulayan Altay, Malas Caddesi'ndeki çalışmanın da bu çabaların bir yansıması olduğunu dile getirdi.

Malas Caddesi konforlandı

Başkan Altay ayrıca, şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yeni caddeler ve köprülü kavşaklar açtıklarını, mevcut caddelerde de düzenleme çalışmaları yaparak ulaşım altyapısını daha da güçlendirdiklerini ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü bu projelerle birlikte şehir trafiği daha akıcı hale gelirken, cadde ve kaldırımlarda yapılan düzenlemeler de şehir sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştıracak nitelikte olmayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler