Markantalya satılıyor

Markantalya satılıyor

Antalya'nın en gözde lokasyonlarından birinde yer alan Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, TMSF tarafından 72 milyon 500 bin lira muhammen bedelle ihaleyle satılacak.

İhale 20 Mart'ta: Kapalı zarf ve açık artırma usulleri birlikte uygulanacak ihaleye katılmak için 7 milyon 250 bin lira teminat yatırılması gerekiyor.

Markantalya'yı Kim Alacak?: Antalya'nın Lara bölgesinde yer alan ve turizm açısından oldukça önemli bir konumda bulunan Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihalesi 20 Mart'ta saat 11.00'de TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

Detaylar İçin: İhale şartnamesi ve diğer detaylar için TMSF'nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Muhammen Bedel 72 Milyon 500 Bin Lira

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışa çıkarılan Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün muhammen bedeli 72 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. İhaleye katılabilmek için 7 milyon 250 bin lira teminat yatırılması gerekiyor.

İhale 20 Mart'ta Gerçekleştirilecek

Kapalı zarf ve açık artırma usulleri birlikte uygulanacak ihale 20 Mart'ta saat 11.00'de TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler 19 Mart saat 16.00'ya kadar tekliflerini sunmak zorundalar.

İhale Şartnamesi ve Diğer Detaylar

İhale şartnamesi ve diğer detaylar için TMSF'nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Markantalya Hakkında

Antalya'nın Lara bölgesinde yer alan Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, turizm açısından oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Toplam 3 adet taşınmazdan oluşan bu bütünlükte, otel, alışveriş merkezi ve konut alanları yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler