Sanal alemde bilet şov

Sanal alemde bilet şov

Eskişehirspor taraftarı yarınki maç öncesinde oldukça tehlikeli oyunlar içerisine giriyor.

Eskişehirspor taraftarı yarınki maç öncesinde oldukça tehlikeli oyunlar içerisine giriyor. Konyaspor Yönetim Kurulu’nun misafir takım tribün biletlerinin fiyatlarını 50 TL olarak açıklamasının ardından yönetime tepki olarak Konyaspor taraftarının arasına gireceklerini açıklayan Eskişehirliler, bu yolda sanal ortamda tehlikeli ve sporda barışı kardeşliği zedeleyecek, tribün terörünü körükleyecek adımlar atmaya devam ediyorlar. Konyaspor Yönetim Kurulu’nun, “Eskişehirli taraftarların kale arkası tribününe sızmaya çalışmasını önlemek için kimlik kontrolü yapacağız” açıklamasına rağmen, Konyasporlu taraftarlara ayrılan bölümlerden bilet temin etmeyi sürdüren Kırmızı-siyahlı takımın taraftarları, 1 ve 2 TL’den satılan biletlerden çok sayıda temin etmiş durumda.
Bu biletleri sanal alemde afişe eden ve Konya spor kamuoyunu tahrik eden Eskişehirli taraftarların, Konya’da okuyan Eskişehirli öğrenciler ve bu öğrencilerin yurtlardaki Çorumlu, Niğdeli, Uşaklı, Bolulu, Ankaralı arkadaşları vasıtasıyla 1 liraya satılan kale arkası biletlerinden çok sayıda aldığı ifade ediliyor.
Eskişehir taraftarı bu sayede, yarınki maçta Konyaspor tribünlerinin büyük bölümünün boş kalmasını hedefliyor. Taraftarlar, “Bir tane misafir tribünü biletine karşılık 50 tane Konyaspor taraftarını dışarıda bırakabiliriz” mantığıyla hareket ediyor. Yarın ki maçta Konyaspor yönetiminin en büyük sorunu ise taraftarının bilet bulamayıp dışarıda kalması olacak. Konyaspor Kulübü, tribünlere biletsiz seyirci alması durumunda ise PFDK tarafından para cezasına çarptırılacak. Temsilcimiz ayrıca bu maçta da aynı seyir yerine farklı bilet uygulaması yaptığı için en az 7 bin 500 TL para cezası alacak.


İşte Eskişehirli taraftarların sanal alemde yaptıkları bilet şov…

 

 


Memleket

Önceki ve Sonraki Haberler