Uğur Okulları Global Schools oldu

Uğur Okulları Global Schools oldu

Uğur Okulları, sürdürülebilir kalkınma hedeflerini temel alan Global Schools Akreditasyon programına dahil olarak öğrenci ve öğretmenlerin sosyal sorumluluk bilinciyle donanmasını sağlayacak.

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Uğur Okulları, sürdürülebilir kalkınma ve sosyal sorumluluk bilinciyle öğrenci ve öğretmenlerini donatmayı amaçlayarak Global Schools Akreditasyon programına katıldı. Uğur Okulları Genel Müdürü Mustafa Çakır, bu adımın öğrencilere sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sürdürülebilirlik projelerine katılım ve empati yeteneği gibi önemli beceriler kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Global Schools Akreditasyon programı, öğrencilerin çevrenin toplum ve ekonomi üzerindeki etkilerini anlamalarını ve çözüm odaklı düşünmelerini teşvik ediyor. Bu çerçevede, Uğur Okulları öğrenci ve öğretmenlerine sürdürülebilirlik eğitiminde rehberlik etmeyi ve başarılı projelere burs ve destek sağlamayı taahhüt ediyor.

Çakır, programın ayrıca Uğur Okulları'nın uluslararası bir ağa dahil olmasını ve dünyanın farklı coğrafyalarındaki eğitimciler, yöneticiler, şirketler ve gençlerle iş birliği yapmasını sağlayacağını vurguladı. Bu sayede, öğrencilerin küresel düzeyde daha geniş bir perspektif kazanacaklarına ve daha etkili bir şekilde iş birliği yapacaklarına inanılıyor.

Uğur Okulları'nın 56 yıldır süregelen eğitim anlayışını sürdürerek ülkenin eğitim uygulamalarına yön vermeye devam edeceğini ifade eden Çakır, 45 kampüsün akreditasyonunun eş zamanlı olarak alınmasının büyük bir başarı olduğunu vurguladı. Bu başarının, öğrenci ve öğretmenlerin emeklerinin uluslararası arenada daha da tanınır hale gelmesine katkı sağlayacağına inanılıyor.

Uğur Okulları Global Schools oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler