1 yıl önce cezaevinden çıktı, sonu çocukluk arkadaşının elinden oldu

Zeytinburnu'nda 1 yıl önce cezaevinden çıkan bir kişinin çocukluk arkadaşı tarafından silahla öldürüldüğü anların yeni görüntüleri gün yüzüne çıktı.

8 Temmuz Pazartesi akşamı Zeytinburnu'nun Yenidoğan Mahallesi 48. Sokak'taki bir elektronik tamir işyerinde meydana gelen olay, büyük bir gerginliğe sahne oldu. 2018 yılında uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak suçundan cezaevine giren Mert Kutluer, 2023 yılında tahliye olmuştu. Olay günü, iş yerinin yanındaki market sahibiyle tartışan Kutluer, market sahibinin çağırdığı çocukluk arkadaşlarıyla karşı karşıya geldi.

Çıkan Kavganın Sonuçları

Tartışma sırasında, iş yerinin camına taş atıldığı ve bu sebeple Kutluer'in iş yerinden çıktığı belirtildi. Çıkan kavgada, market sahibinin çağırdığı kişilerle aralarındaki gerilim daha da arttı. Bu gerginlik sonucunda, taraflardan biri tarafından ateş açıldı. Mert Kutluer, açılan ateş sonucu ağır yaralandı ve hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.

Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Cinayet anına dair yeni görüntüler, olaya dair detayları gün yüzüne çıkardı. Görüntülerde, işyerinin kapısından ateş açan şahsın silahının düzgün tutukluluk yaptığı ve sonrasında babasıyla birlikte iş yerinden çıkan Kutluer'in vurulma anı açıkça görülüyor. Olayın failleri ve cinayetle ilgili detayların ortaya çıkarılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.