10. Uluslararası "Emek ve İnsan" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

10. Uluslararası "Emek ve İnsan" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

30 ülkeden 705 katılımcının yer aldığı 10. Uluslararası "Emek ve İnsan" Fotoğraf Yarışması'nda Türkiye'den Abdurrahman Çetin, "Anadolu Kadını" adlı eseriyle birinci oldu. Yarışmada toplamda 2 bin 620 fotoğraf değerlendirildi.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi ve Akşehir Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin (AKFAD) ortaklaşa düzenlediği 10. Uluslararası "Emek ve İnsan" Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Bu yıl 65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya, 30 ülkeden 705 katılımcı başvurdu.

Türkiye'den Abdurrahman Çetin Birinci Oldu

Yarışmanın seçici kurulu, 1 Haziran 2024 tarihinde Akşehir Belediyesi'nde toplandı ve toplam 2 bin 620 fotoğrafı değerlendirdi. Türkiye'den katılan Abdurrahman Çetin, "Anadolu Kadını" adlı eseriyle birinci olarak FIAP Altın Madalya kazandı. Çin'den Kunping Chen, "Cleaning 1" adlı eseriyle ikinci olarak FIAP Gümüş Madalya, yine Çin'den Hsiao Wei Ou ise "Brewing Soy Sauce" adlı eseriyle üçüncü olarak FIAP Bronz Madalya kazandı.

FIAP Mansiyon ve Özel Ödüller

Toplantıda ayrıca 6 FIAP Mansiyon ödülü ve 3 özel ödül sahiplerini buldu. FIAP En İyi Fotoğrafçı (Açık Mavi Rozet) ödülü, tüm bölümlerde toplamda en fazla kabul (sergileme + ödül) alan Yılmaz Keleş'e verildi.

Ödüllü ve Sergilenecek Fotoğraflar Belirlendi

65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde ödül alan fotoğraflar ile birlikte sergilenecek 70 adet fotoğraf da bu toplantıda belirlendi. Yarışmanın sonuçları ve ödüllü fotoğraflar, sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Bu yılki yarışma, katılımcıların emek ve insan teması çerçevesinde çektikleri etkileyici fotoğraflarla büyük ilgi gördü.

10. Uluslararası "Emek ve İnsan" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.