11 yaşındaki oğlu tarafından yanlışlıkla vurulan kadın yaşamını yitirdi

11 yaşındaki oğlu tarafından yanlışlıkla vurulan kadın yaşamını yitirdi

Afyonkarahisar'ın Çıkrık beldesinde gece geç saatlerde yaşanan trajik olayda, 11 yaşındaki bir çocuk oynadığı tüfeğin yanlışlıkla ateş alması sonucu annesini vurdu. Anne, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'ın Çıkrık beldesinde, gece geç saatlerde bir aile dramı yaşandı. 11 yaşındaki B.H.K., evlerinin odasında asılı olan tüfekle oynarken kaza yaşandı. Tüfeğin yanlışlıkla ateş alması sonucu annesi T.K., karın bölgesinden vuruldu. Olayı fark eden çocuğun kardeşleri, durumu hemen kahvehanedeki babalarına bildirdi. Babası da derhal 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım istedi.

Sağlık ekipleri ve jandarma, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralı anne ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından savcılık geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Aile içinde yaşanan bu trajik kazanın detayları, yetkililer tarafından titizlikle inceleniyor.

Bu üzücü olay, Afyonkarahisar'da yaşayanları derinden üzdü. Olayın netleşmesi ve sorumluların belirlenmesi için adli makamların çalışmaları sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler