13 ayrı dosyadan aranıyordu, pasta alırken yakalandı

13 ayrı dosyadan aranıyordu, pasta alırken yakalandı

Mersin'de jandarma ekipleri, bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan İ.A.'yı, pastanede alışveriş yaparken kıskıvrak yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "bilişim sistemlerini kullanmak suretiyle dolandırıcılık" suçundan hakkında 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 13 ayrı dosyadan aranan İ.A.’yı düzenlenen operasyonla yakaladı.

Jandarma ekipleri, uzun süredir aranan şüphelinin Adana'da olduğu bilgisini aldıktan sonra titiz bir çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip sonucu İ.A.’nın motosikletle bir pastaneye geldiği tespit edildi. Şahıs, alışveriş yaptığı sırada ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan İ.A., işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca cezaevine teslim edildi. Şüphelinin yakalanmasıyla, jandarmanın organize suçlara karşı yürüttüğü etkili mücadele bir kez daha gözler önüne serildi.

Yetkililer, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarırken, benzer suçlarla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.