2 saat süslendiler, parasını vermeden kaçtılar

2 saat süslendiler, parasını vermeden kaçtılar

Sultangazi'de bir berbere gelen iki genç, tıraş olduktan sonra 600 liralık ücreti ödemeden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

28 Haziran Cuma günü Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan bir berberde yaşanan olayda, iki genç tıraş olduktan sonra 600 liralık ücreti ödemeden kaçtı. Berber çalışanı Hikmet Tekin'in anlattığına göre, gençler tıraşın ardından arkadaşlarının da geleceğini ve ücreti toplu olarak ödeyeceklerini söyleyerek dışarıya çıktı. Bir süre sonra ise fotoğraf çekilme bahanesiyle berberden uzaklaştılar. Güvenlik kamerası bu anları kaydetti.

Tıraşın Ardından Kaçış Anları

Hikmet Tekin, saat 16.30 sıralarında 17-18 yaşlarında iki genç müşterinin berbere geldiğini belirtti. Gençler tıraş ücreti konusunda bilgi aldıktan sonra tıraş edilmeye başlandı. Normalde 350 lira olan ücret, gençler için 300 lira olarak belirlendi ve iki kişi toplamda 600 lira ödemeliydi. İşlem tamamlandıktan sonra gençler, bir arkadaşlarının daha geleceğini ve toplu ödeme yapacaklarını söyleyerek dışarıya çıktılar. Ancak, bir süre sonra fotoğraf çekilme bahanesiyle hızla olay yerinden kaçtılar.

Berber Çalışanı Hikmet Tekin'in Açıklamaları

Yaşanan olayı anlatan berber çalışanı Hikmet Tekin, "İki genç tıraş olmak için geldiler. Ücreti sorduklarında, genç oldukları için indirim yaparak 600 lira dedim. İki saat süren tıraşın ardından dışarıya çıkarak beklemeye başladılar. Sigara içip, birbirlerinin fotoğraflarını çekiyorlardı. Birden koşmaya başladılar ve ben de onları takip edemedim. Emeğimizi çaldılar. Eğer paramız yok deselerdi, yine de tıraş ederdim. Fakat bu şekilde kaçmaları bizim zorumuza gitti. Güvenimizi sarstılar" dedi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Olayın yaşandığı anlar, işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki genç müşterinin sırayla tıraş oldukları, ardından dışarıya çıkarak sohbet ettikleri ve fotoğraf çekilme bahanesiyle olay yerinden kaçtıkları görülüyor. Berber çalışanı Hikmet Tekin, bu olayın kendilerini zor durumda bıraktığını ve gençlerin dürüst olmamalarının üzüntü verici olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler