200 Bin Lira Verip Milyonlar Kazanacaklar

200 Bin Lira Verip Milyonlar Kazanacaklar

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), 8 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromunda 15 baş safkan elit Arap koşu tayını açık artırma usulüyle satışa sunacak. İhale, TİGEM Alım-Satım ve İhale Yönetmeliği çerçevesinde gerçekleştirilecek.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Anadolu Tarım İşletmesi Müdürlüğü tarafından yetiştirilen 15 baş safkan elit erkek Arap koşu tayının satış ihalesi, 8 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromunda gerçekleştirilecek. Açık artırma usulüyle yapılacak olan ihale, saat 12.00'de TİGEM Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda başlayacak.

İhaleye Katılım Şartları

TİGEM tarafından belirlenen şartlara göre, ihaleye katılmak isteyen kişilerden bazı belgeler talep ediliyor. İsteklilerden, tebligat için adres beyanı, TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı ve geçici teminat (tay başına 200.000 TL) sunulması gerekiyor. Ayrıca, katılımcıların imza beyannameleri de noter tasdikli olarak ihaleye sunulmalı. Yabancı şirketler için ise belgelerin Türkçe tercümeleri ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Konsoloslukları tarafından onaylanması şartı bulunuyor.

yaris-ati-ihalesi.jpg

İhale Detayları ve İlgili Belgeler

İhale dokümanları, TİGEM’in resmi web sitesi olan www.tigem.gov.tr adresinde ya da TİGEM’in işletmesinde görülebilir. İhale ile ilgili karar pulu, damga vergisi, harçlar ve diğer yasal ödemeler tamamen yükleniciye ait olacak. Satışın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na tabi olmadığı ve Kamu İhale Kanunu’ndan bağımsız olarak TİGEM Alım-Satım ve İhale Yönetmeliği çerçevesinde yapılacağı da önemli bir detay.

İhaleye Konu Safkan Elit Arap Tayları

Anadolu Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nün yetiştirdiği safkan elit erkek Arap koşu tayları, güçlü soyları ve yarışlardaki başarı potansiyelleri ile dikkat çekiyor. Arap atları, özellikle yarış ve spor amaçlı kullanımlarında dayanıklılıkları ve hızlarıyla biliniyor, bu da ihaleye olan ilgiyi artırıyor.

8 Ekim 2024'te yapılacak olan bu açık artırma, tay yetiştiriciliği ve yarışseverler için büyük bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.