2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı

1 Eylül'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sonuçları, ÖSYM tarafından açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden erişebilecek.

ÖSYM, 2024-KPSS Ön Lisans sonuçlarını adayların erişimine açtı. Sonuçları öğrenmek isteyen adaylar, "sonuc.osym.gov.tr" adresine giderek kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapabilecek. Sınav sonuçlarına dair detaylar da yine bu platform üzerinden sunulacak.

KPSS Ön Lisans Sınavı Ne Zaman Yapıldı?

2024-KPSS Ön Lisans sınavı, 1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilmişti. Sınavda adaylar, kamu kurumlarında görev alabilmek için ter döktüler. Sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte birçok aday, kamu personeli olma hayalini bir adım daha ileri taşıdı.

Sınav Sonuçlarına Nereden Erişilir?

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin internet sitesindeki 'sonuc.osym.gov.tr' adresinden ulaşabilecek. Sonuçlara erişim için adayların T.C. kimlik numarası ve ÖSYM şifreleri ile giriş yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.