3 Kişiyi Yaralayıp Sabırları Taşırdı Polis Kurşunuyla Etkisiz Hale Getirildi

3 Kişiyi Yaralayıp Sabırları Taşırdı Polis Kurşunuyla Etkisiz Hale Getirildi

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 3 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan, polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu silahla vurularak etkisiz hale getirildi. Olay anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi, Soğuksu Caddesi'nde saat 19.20 sıralarında bıçaklı bir saldırganın dehşet saçmasıyla korku dolu anlar yaşandı. Saldırgan U.Y., 3 kişiyi hafif şekilde yaraladı. Yaralılar olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi.

Polisle Gerilim: Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, U.Y.'yi sakinleştirmeye çalışırken, saldırgan polisin tüm uyarılarına rağmen saldırgan tavırlarını sürdürdü ve bu kez polis memurlarına yöneldi. Polisler, saldırganı durdurmak için önce havaya ateş açtı ancak bu da U.Y.'yi durdurmaya yetmedi. Saldırının şiddetlenmesi üzerine, polisler U.Y.'yi sağ kalçasından vurarak etkisiz hale getirdi. Vurulma anları ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

3 Kişiyi Yaralayıp Sabırları Taşırdı Polis Kurşunuyla Etkisiz Hale Getirildi

Yaralanan Saldırgan Hastaneye Kaldırıldı

Yaralanan saldırgan U.Y., acil müdahale için hızla hastaneye kaldırıldı. Gözetim altında tedavi gören U.Y., gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilecek. Olayın görgü tanıkları ve mağdurların ifadeleri alınarak soruşturma başlatıldı.

Olay Anı Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Olay anları, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde polisle yaşanan gerilim ve saldırganın vurulma anları net bir şekilde görülüyor. Yaşanan dehşet verici anlar, sosyal medyada hızla yayılarak büyük yankı uyandırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.