5 Yaşındaki Kuzenini Dudaktan Öpmeye Zorlayan Genç Kadın Tutuklandı

5 Yaşındaki Kuzenini Dudaktan Öpmeye Zorlayan Genç Kadın Tutuklandı

Nevşehir'de genç bir kadının 5 yaşındaki kuzenini dudağından öpmeye zorladığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Görüntülerin yayılmasının ardından polis tarafından gözaltına alınan D.Ö.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nevşehir'de geçtiğimiz günlerde, D.Ö.K. adlı genç kadının 5 yaşındaki kuzenini zorla dudağından öpmeye zorladığı anları içeren bir video sosyal medyada büyük tepki topladı. Videoda, D.Ö.K.'nin çocuğa, "Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı? Öp beni, öpersen bırakırım. Biz yanaktan öpüşmüyoruz. Çocukluğundan beri beni hep dudağımdan öpüyorsun" gibi ifadeler kullandığı görüldü.

Polis Harekete Geçti

Videonun sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. D.Ö.K., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ürgüp Adliyesi'ne sevk edilen D.Ö.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakanlıktan Açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, olayla ilgili bir açıklama yaparak, "Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir. Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlamlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir. Söz konusu Tiktok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır. Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi.

Süreç Yakından Takip Ediliyor

Bakanlık yetkilileri, çocuğun psikolojik sağlığının korunması ve ailenin bu süreçte desteklenmesi amacıyla gerekli tüm adımların atıldığını belirtti. Olayın ardından sosyal medya platformlarında büyük tepki çeken görüntüler, ilgili hesapların kapatılmasıyla sonuçlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler