64 yaşındaki adamın kalbi final heyecanına dayanmadı

64 yaşındaki adamın kalbi final heyecanına dayanmadı

Bursa'da Avrupa Futbol Şampiyonası Finali'ni izlemek için işyerinde kalan 64 yaşındaki adam kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesine bağlı Kayhan Mahallesi'nde, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın final maçını izlemek üzere nakliye ofisinde kalan 64 yaşındaki Mesut Özmer, maç sırasında aniden fenalaştı. Maçın keyfini çıkartan Özmer, bir anda yere düşerek hareketsiz kaldı. Komşuları durumu fark ederek hemen içeri girdi.

Olay Yerine Gelen Sağlık Ekipleri Ölümü Onayladı

Hareketsiz yatan Özmer için kısa sürede ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mesut Özmer'in hayatını kaybettiğini belirledi. İlk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği düşünülen Özmer'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Polis Soruşturma Başlattı

Bursa Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Polis, Mesut Özmer'in ölüm nedenini ve olayın detaylarını araştırıyor.

64 yaşındaki adamın kalbi final heyecanına dayanmadı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.