800 Bine Togg

800 Bine Togg

Mevcut aracınızı satarak ve akıllı bir finans planı yaparak Togg'u 800 bin TL'ye getirebilirsiniz. İşte size özel tasarlanan bu yöntemle sıfır araç sahibi olmanın keyfini çıkarın!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'a sahip olmak isteyenler için müjdeli haberler var. İçerik üreticisi Mesut Çevik tarafından geliştirilen yeni bir finansal strateji sayesinde, Togg'u piyasa fiyatından çok daha uygun bir fiyata almak mümkün hale geldi.

Mevcut Aracınızı Değerlendirin, Togg'a Kavuşun!

Bu stratejinin ilk adımı, mevcut aracınızı satarak elde edeceğiniz nakdi değerlendirmek. Örneğin, aracınızı 1.5 milyon TL'ye satarak elde ettiğiniz paranın 700 bin TL'sini bankada faize yatırabilirsiniz. Kalan 800 bin TL ile ise Togg'un giriş paketini peşin olarak satın alabilirsiniz.

Uygun Kredi Seçenekleriyle Togg'unuz Size Bekliyor!

Kalan 700 bin TL'lik tutarı ise 30 ay vadeli ve %2,29 faiz oranı ile çekeceğiniz bir kredi ile karşılayabilirsiniz. Bu sayede hem nakit akışınızı korumuş olur hem de uygun ödeme koşullarıyla Togg'a sahip olmuş olursunuz.

Faiz Getirisi İle Kredi Taksitlerinizi Kolayca Ödeyin!

Bankada faize yatırdığınız 700 bin TL'nin aylık getirisi, kredi taksitlerinizin bir kısmını karşılayacak şekilde ayarlanabilir. Bu sayede dolar kurundaki olası dalgalanmalara karşı kendinizi güvence altına almış olursunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.