9 günlük tatilde 5 bin ton atık toplandı

9 günlük tatilde 5 bin ton atık toplandı

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı boyunca yoğun çalışmalarla kent genelinde 4 bin 916 ton evsel ve 323 ton ambalaj atığı olmak üzere toplam 5 bin 239 ton atık topladı.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların temiz ve sağlıklı bir bayram geçirmesi için Kurban Bayramı tatili süresince yoğun tempolu çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, 7 gün 24 saat teyakkuz halinde kentin dört bir yanında temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüler.

Şehir Merkezi ve Kırsal Alanlarda Temizlik

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayramda 616 personel ve 149 araç ile sadece şehir merkezinde değil, köy ve yayla bölgelerinde de temizlik çalışmalarını sürdürdü. Arefe günü ve 9 günlük bayram tatilinde 4 bin 916 ton evsel ve 323 ton ambalaj atığı olmak üzere toplamda 5 bin 239 ton atık toplandı. Ayrıca, kıyı kesiminde deniz temizliği yapıldı.

Temizlik Ekiplerinin Özverili Çalışmaları

Alanya Belediyesi'nin temizlik ekipleri, bayram süresince vatandaşların rahat ve temiz bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri için büyük bir özveri ile çalıştı. Hem şehir merkezinde hem de kırsal alanlarda sürdürülen bu çalışmalar, Alanya'nın temiz ve düzenli kalmasını sağladı.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bayram boyunca gösterdikleri yoğun çabalar ve emekler için tüm ekiplere teşekkür etti ve vatandaşlardan temiz çevre konusunda daha duyarlı olmalarını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler