Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Evlendi

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Evlendi

Ünlü iş adamı Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile düzenlenen nikah töreninde hayatlarını birleştirdi. Çiftin Esma Sultan Yalısı'na sürat teknesiyle gelmesi dikkat çekti.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Sürat Teknesiyle Tören Alanına Geldi

Ünlü televizyoncu ve iş adamı Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi. Nikah töreni, İstanbul Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Çift, tören alanına sürat teknesiyle gelerek dikkatleri üzerine çekti. Törene sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Evlendi

Nikah Şahitleri Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan Oldu

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın nikah şahitliğini, Ilıcalı’nın yakın dostu Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan üstlendi. Samimi ve neşeli bir atmosferde gerçekleşen nikah töreni, çiftin mutlu anlarına sahne oldu.

Acun Ilıcalı: "Uzun Zamandır Beraberdik, Bugün de Nikahımız Kıyıldı"

Nikah sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Zaten uzun zamandır beraberdik. Bugün de nikahımız kıyıldı. Arkadaşlarımız ile bir arada olacağız" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Evlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.