Adalet Bakanlığı'nda yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Adalet Bakanlığı'nda yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı ve Danıştay Üyeliği gibi önemli görevlere yeni isimler atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları kapsamında Adalet Bakanlığı ve Danıştay’da önemli görevlere yeni isimler getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine Mehmet Yılmaz atandı. Bu atama, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 ve 3’üncü maddelerine dayanılarak yapıldı.

Danıştay Üyeliğine Yusuf Karaloğlu Seçildi

Atama kararları çerçevesinde, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü Yusuf Karaloğlu, Danıştay Üyeliğine getirildi. Karaloğlu’nun Danıştay Üyeliğine atanması ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü pozisyonu boşaldı.

Hasan Yıldırım Güvenlik İşleri Genel Müdürü Oldu

Yusuf Karaloğlu’nun yeni görevine atanmasının ardından boşalan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü pozisyonuna ise Hasan Yıldırım atandı. Böylece, Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen atama süreciyle, kritik pozisyonlara yeni isimler getirilmiş oldu.

Bu atamalar, Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri çerçevesinde yürürlüğe girdi ve Resmi Gazete’de yayımlanarak kamuoyuna duyuruldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.