Adanalı kebapçılardan 'Adana Burger': Yok satıyor

Adanalı kebapçılardan 'Adana Burger': Yok satıyor

Adanalı Kebapçılar, Zırh ile Çekilen Kıyma ile Yaptıkları Adana Burger’lerle Büyük İlgi Görüyor

Fast food dünyasında hamburgerin yükselen popülaritesi, Adana'nın geleneksel lezzetlerinden biri olan kebabın modern bir yorumuyla birleşti. Adanalı kebapçılar, zırh ile çekilmiş kıyma kullanarak hazırladıkları "Adana Burger"lerle dikkat çekiyor. Bu yenilikçi lezzet, menülerine ekledikleri burgerlerle adeta yok satıyor.

Adana Burger'ler Hızla Popülerleşiyor

Adana'da faaliyet gösteren kebapçılar, fast food zincirlerinin sunduğu hamburgerlere alternatif olarak Adana kebabının lezzetini hamburger formunda sunuyor. Adana Burger, zırh ile çekilen kıyma ile hazırlanan özel bir burger olarak öne çıkıyor. Kebapçı Cihangir Korkmaz, hamburgerin menülerine eklenmesinin ardından büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. Korkmaz, "Kebap bizim vazgeçilmezimiz ama insanların talebi doğrultusunda hamburger de ekledik. Gelen misafirlerimizin büyük çoğunluğu hamburgerimizi tercih ediyor" dedi.

Adanalı kebapçılardan 'Adana Burger': Yok satıyor

Zırh ile Çekilen Kıyma ile Hazırlanan Adana Burger

Cihangir Korkmaz, Adana Burger’in hazırlanışını şu şekilde açıkladı: "Hamburger etini zırhtan geçirerek hazırlıyoruz. Adana kebabında kullanılan kuzu etini zırhtan geçiriyoruz ve içine sadece tuz ekliyoruz. Her bir hamburgerde 150 gram et kullanıyoruz. Adana Burger’imiz 270 liradan satılıyor ve kebap kadar talep görüyor."

Adanalı kebapçılardan 'Adana Burger': Yok satıyor

Lezzet Testi: "Adana Kebabının Tadını Alıyorum"

Sinan Yıldırım isimli bir müşteri, Adana Burger’in tadını övgüyle değerlendirdi: "Hamburgerde Adana kebabının birebir tadını alıyorum. Resmen Adana kebap yiyorum. Çok lezzetli ve başarılı bir çalışmanın ürünü."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.