Afyonkarahisar'da Çift, Aynı Tabancayla İntihar Etti

Afyonkarahisar'da Çift, Aynı Tabancayla İntihar Etti

Afyonkarahisar'ın İşıklar beldesinde R.E. (34) ve eşi D.E. (33) aynı tabancayla intihar etti. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, çiftin cansız bedenlerine ulaştı.

Afyonkarahisar'ın İşıklar beldesinde yaşanan trajik olay, kent merkezine bağlı bu küçük yerleşim yerinde derin bir üzüntü yarattı. Edinilen bilgilere göre, bir evden gelen silah sesleri üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, olay yerine vardıklarında iki kişinin yerde hareketsiz yattığını gördü. Hemen ardından sağlık ekiplerine haber verildi.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

İhbar üzerine hızlıca olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede biri kadın iki kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Ölen şahısların R.E. (34) ve karısı D.E. (33) olduğu tespit edildi. Çiftin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk Tespitler

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, çiftin aynı tabancayı kullanarak intihar ettikleri ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, çiftin neden bu kararı aldığına dair henüz net bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.