Aksaray’da Genç Sürücünün Kaza Yaptığı Anlar Güvenlik Kamerasında

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle ortaya çıktı.

Saat 14.45 sıralarında Ortaköy ilçesi Plevne Mahallesi Akpınar köyü yolunda meydana gelen kazada, ehliyetsiz 16 yaşındaki Y.A.S. yönetimindeki 68 AAB 709 plakalı araç, virajda hız nedeniyle kontrolünü kaybederek karşı yönden gelen M.Ö. (51) yönetimindeki 68 AAE 235 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da hurdaya dönerken, araçların tekerlekleri yerinden koparak savruldu.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada araç sürücüleri ile birlikte R.E. (49), İ.E. (52), N.P. (51) ve A.D.D. (60) isimli şahıslar da yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ortaköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. A.D.D.’nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Olayı Aydınlattı

Kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, genç sürücünün hızla viraja girdiği, virajı alamayarak karşı yönden gelen otomobile çarptığı ve araçların savrulduğu anlar yer aldı. Görüntülerde, vatandaşların yaralılara ilk müdahaleleri de görülebiliyor.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı ve polis ekipleri kazanın nedenlerine ilişkin detaylı bir inceleme yapıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.