Akşehir İlçe Emniyeti Drift Yapan Araçlara ve Kumar Oynatan İş Yerlerine Göz Açtırmıyor

Akşehir İlçe Emniyeti Drift Yapan Araçlara ve Kumar Oynatan İş Yerlerine Göz Açtırmıyor

Konya'nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri drift atan araçlar, kural tanımayan motosiklet sürücüleri ile kumar oynatan iş yerlerine göz açtırmıyor

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri Harekete Geçti

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, son bir hafta içinde yoğun bir denetim faaliyeti gerçekleştirdi. Bu süre zarfında 536 araç sorgulanırken, kural tanımayan ve çevreyi rahatsız eden 12 motosiklet ile 5 araç olmak üzere toplamda 17 araç trafikten men edildi. Ayrıca, alkollü sürücülerin sürücü belgelerine el konuldu ve araç sürücülerine 754 bin 706 lira trafik cezası kesildi.

Kumar Oynatan İş Yerlerine Göz Açtırmadılar

Asayiş Büro Amirliği ekipleri de harekete geçerek kumar oynatan iş yerlerine yönelik operasyonlar düzenledi. Bu kapsamda, 2 iş yerine kumar oynatmaktan işlem yapıldı ve iş yerlerinde kumar oynayan 7 kişiye ciddi cezalar verildi. Ayrıca, kumar oynatan bir iş yeri 15 gün süreyle mühürlenerek faaliyetten men edildi.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler