Akşehir'de Tır ile Kamyonet Çarpıştı: 2 Yaralı

Akşehir'de Tır ile Kamyonet Çarpıştı: 2 Yaralı

Konya'nın Akşehir ilçesinde D-300 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile kamyonetin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Yaralılardan biri durumu ağır olduğu için Konya'ya sevk edildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, D-300 Karayolu üzerindeki Akşehir Bölge Trafik Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazası, iki kişinin yaralanmasına neden oldu. Edinilen bilgilere göre, Yunak'tan Akşehir yönüne seyir halinde olan Y.K. yönetimindeki 34 KS 6725 plakalı kamyonet ile H.Z.'nin kullandığı 66 ACH 047 plakalı tır, kavşakta bulunan trafik ışıklarında çarpıştı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın hemen ardından olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle yaralanan tır sürücüsü H.Z. ve kamyonet sürücüsü Y.K., ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan kamyonet sürücüsü Y.K., burada yapılan müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunurken, özellikle kavşaklarda trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekti.

Akşehir'de Tır ile Kamyonet Çarpıştı: 2 Yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.