Akyokuş'taki Olay Pahalıya Patladı

Konya'nın Meram ilçesinde drift yapan sürücüye, sosyal medyada yayılan görüntülerinin ardından 32 bin 233 TL ceza kesildi ve ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu. Ayrıca, sürücü hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atmak suçundan da işlem başlatıldı.

MEMLEKET ÖZEL HABER-Konya'nın Meram ilçesi Akyokuş mevkiinde, drift yaparak vatandaşları rahatsız eden bir sürücüye ağır cezalar uygulandı. Konya Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, olayla ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçildi.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran drift görüntüleri, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince detaylı bir şekilde incelendi. Ekipler, görüntülerdeki trafik magandasını kısa sürede tespit etti ve sürücüye ciddi yaptırımlar uygulandı.

konya-akyokustaki-drift-goruntuleri.jpg

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan resmi açıklamada, sürücüye 32 bin 233 TL para cezası verildiği, ehliyetine 60 gün süreyle el konulduğu ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan işlem başlatıldığı belirtildi.

Olayın meydana geldiği Yunus Emre Mahallesi Akyokuş mevkii, daha önce de benzer olaylarla gündeme gelmişti. Yetkililer, bu tür tehlikeli davranışların tekrarlanmaması için bölgedeki denetimlerin artırılacağını ve bu tür ihlallerin kesinlikle cezasız kalmayacağını vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler