Alanya Cuma Pazarı yeniden eski yerinde

Alanya Cuma Pazarı yeniden eski yerinde

Alanya Belediyesi, pazar esnafının talebi doğrultusunda eski yerine taşınacak olan Cuma Pazarı'nın çizgilerini belirledi ve kura çekimini gerçekleştirdi.

Cuma Pazarı'nın Eski Yerine Taşınması Kararı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in, pazar esnafı ile yaptığı görüşmeler ve ziyaretlerin ardından, Cuma Pazarı'nın kapalı otoparktan çıkarılarak eski yerine taşınmasına karar verilmişti. Bu değişiklik, esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların sıcaklık ve havasızlık gibi sorunlarını ortadan kaldıracak. Alanya Belediyesi zabıta ekipleri, pazar alanında gerekli çizgileri belirleyerek çizim işlemini tamamladı.

508 Pazar Esnafının Yerleri Belirlendi

Cuma Pazarı'nın 12 Temmuz Cuma günü kapalı otoparktan çıkarak yeni yerinde kurulacak olması nedeniyle, Salı Pazarı içerisindeki Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ofisi'nin önünde kura çekimi yapıldı. Kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Belediye Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök ve çok sayıda esnaf katıldı. Çekilen kuralar sonucunda 254 pazar esnafı ve 254 üretici esnafının yerleri belirlendi.

Alanya Cuma Pazarı yeniden eski yerinde

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.