Alanya, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa ve Muratpaşa... Tam 92 Tane

Alanya, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa ve Muratpaşa... Tam 92 Tane

Antalya’nın Alanya, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa ve Muratpaşa ilçelerinde bulunan toplam 92 adet arsa Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2 Ekim 2024 tarihinde açık artırmayla satılacak. Online katılım için kayıtlar ise 1 Ekim’de sona eriyor.

TOKİ’den Antalya’da Arsa Satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya’nın beş ilçesinde bulunan 92 adet arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor. Alanya, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa ve Muratpaşa ilçelerindeki arsalar, yatırımcılar ve gayrimenkul almak isteyenler için cazip fırsatlar sunuyor. Satış ihalesi, 2 Ekim 2024 tarihinde saat 10:30’da gerçekleştirilecek.

antalya-satilik-arsa.webp

Online Katılım için Son Tarih 1 Ekim

Açık artırmaya internet üzerinden katılmak isteyenler, 1 Ekim 2024 saat 10:30’a kadar kayıt yaptırmak zorunda. İhale hem fiziki olarak hem de çevrimiçi katılım sağlayacak vatandaşlar için gerçekleştirilecek.

Antalya’da arsa sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunan bu ihale, bölgedeki gayrimenkul piyasasında hareketlilik yaratması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.