Alanya’da Motosikletin Çarptığı Ukrayna Uyruklu Kadın Hayatını Kaybetti

Alanya’da Motosikletin Çarptığı Ukrayna Uyruklu Kadın Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 63 yaşındaki Ukrayna uyruklu Valentyna Svitlychna hayatını kaybetti.

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün gece yaşanan trajik kazada, bir motosiklet yaya geçidinden geçmeye çalışan Ukrayna uyruklu Valentyna Svitlychna'ya çarptı. Kaza, saat 21.30 sıralarında Alanya’nın Kestel Mahallesi’ndeki D-400 karayolunda meydana geldi. Motosikletin sürücüsü H.B.C., 07 BFT 136 plakalı motosiklet ile Svitlychna'ya çarptı.

Çarpmanın Şiddeti ve Sonuçları

Çarpmanın etkisiyle hem Svitlychna hem de motosiklet sürücüsü yola savruldu. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri hızla kaza yerine intikal etti. Motosiklet sürücüsü H.B.C., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Ukrayna uyruklu Valentyna Svitlychna olay yerinde yaşamını yitirdi.

İnceleme Başlatıldı

Kaza ile ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, olayın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Alanya'daki bu üzücü olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.