Alev alan tüpü sokağa fırlattı: Patlama anı kamerada

Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana gelen tüp patlaması, çevredeki dükkanlar ve bir araçta maddi hasara yol açtı. Olayda yaralanan olmazken, patlama anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 22.40 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi Sırma Sokak'ta gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, sokaktaki bir dükkanda yumurta kızartan bir şahıs, mutfak tüpünün aniden alev alması üzerine paniğe kapılarak tüpü sokağa fırlattı. Tüpün sokağa atılmasıyla birlikte büyük bir patlama meydana geldi.

Maddi Hasar

Patlama sonucunda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, sokakta bulunan 34 EEG 154 plakalı otomobil ile çevredeki dükkanlarda maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri, sokakta detaylı incelemelerde bulundu ve çalışmaların ardından bölgeden ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görgü Tanığı Anlatımı

Patlamada zarar gören otomobilin sahibi İsmail Yüksek, olay anını şu sözlerle anlattı: "Olay anında aşağıdaki dükkandaki çaycının akrabası 'Bana yumurta yap' dedi. Tüpçü 'tüp yok' dedi, tüpü değiştirdiler. Tüpü değiştirince yumurta yapıyorlardı. O sırada tüpten gaz kaçıp söndürülemeyince tüpü balkondan aşağı atıyorlar. Ondan sonra çöp bidonu, benim arabanın tekeri, jantı ve arkadaşın dükkanının demirleri kırıldı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yok."

Güvenlik Kamerası Kayıtları

Patlama anı, çevredeki bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, tüpün alev alıp sokağa atıldığı ve patlama anı net bir şekilde görülebiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.