Ali Bahar, başkanı olduğu ATSO’dan gözyaşlarıyla uğurlandı

Ali Bahar, başkanı olduğu ATSO’dan gözyaşlarıyla uğurlandı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar, Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucu hayatını kaybetti. Bahar için ATSO'da anma töreni düzenlendi.

Ali Bahar'ın Anısına ATSO'da Anma Töreni Düzenlendi

Antalya'nın Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucunda hayatını kaybeden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar anısına, ATSO'da anma töreni gerçekleştirildi. Bahar, tekneden suya düşen minderi almak isterken motor pervanelerinin çarpması sonucu ağır yaralanmış ve hastanede hayatını kaybetmişti.

Ali Bahar, başkanı olduğu ATSO’dan gözyaşlarıyla uğurlandı

Törene Katılanlar

Yaklaşık 2 yıldır ATSO'nun yönetim kurulu başkanlığını yapan Ali Bahar için Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen anma törenine; Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, ATSO ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, ATSO ve OSB personeli ve Ali Bahar'ın ailesi katıldı. Taziye dileklerini kabul eden ailesi, konukları ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ile birlikte kapıda karşıladı.

Ali Bahar, başkanı olduğu ATSO’dan gözyaşlarıyla uğurlandı

"Antalya Aşığıydı"

Törende konuşan Ali Bahar'ın kardeşi Berkay Bahar, kardeşinin Antalya'ya olan sevgisini dile getirdi. "Ne zaman uçaktan insek, 'Kokuyu alıyor musun?' derdi. Ne kokusu dediğimde 'Antalya kokusu' derdi," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın taziye dileklerini ileten Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, "Ali bey yaptığı işlerle hem Antalya'ya hem de Türkiye'ye büyük katkılar sağladı. Hepimiz ölmeyecek gibi çalışıyoruz, ama ölüm nefes kadar yakın," dedi.

Ali Bahar, başkanı olduğu ATSO’dan gözyaşlarıyla uğurlandı

"Ailen Bize Emanet"

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ali Bahar ile birçok toplantı yaptıklarını hatırlatarak, "Bu salonda Ali Bahar kardeşimle nice toplantılar yaptık ama kısmette onu burada uğurlamak da varmış. Hedeflerine sahip çıkarak, onu yaşatmak bizim elimizde," dedi. Şahin, Bahar'ın adının emek verdiği liseye verilmesini önerdi ve Antalya sanayisini ileri götürmek için gösterdiği gayreti vurguladı. "Evlatların, eşin, annen bize emanet. Vizyonun, misyonun ve hedeflerin bizim hedefimizdir," ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Ali Bahar'ın anısı, Antalya'da bıraktığı izlerle yaşamaya devam edecek. Ailesi, dostları ve çalışma arkadaşları tarafından derin bir üzüntü ile anılan Bahar'ın cenazesi, ATSO Konferans Salonu'nda yapılan törenin ardından omuzlarda taşındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.