Ali Hoca'nın da taraftarın da kafası karışık! 11 oluşturamıyorlar

Ali Hoca'nın da taraftarın da kafası karışık! 11 oluşturamıyorlar

Konyaspor, bir taraftan çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da transfer çalışmalarına ara vermiyor. Parasızlıktan dert yanan yeşil beyazlıların kadrosu şişmiş gibi görünüyor. Herkesin kafası karıştı.

Sezonda güçlükle ligde kalan ve yeni sezona iddialı girmek isteyen Konyaspor'da hem yönetim, hem teknik heyet hem de futbolcular yoğun çalışıyor.

Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde lige başlayacak olan Konyaspor, hazırlık maçlarında aldığı skorlarla taraftarının korkusunu yenmiş gibi görünüyor. Ancak bu halde bile kafalar karışık.

ali-camdali-tekli.jpg

NASIL KADRO KURACAK?

Uzun süre Aykut Kocaman'la çalışan teknik direktör Ali Çamdalı'nın takımına nasıl bir futbol oynatacağı merak konusu. Ayrıca genç teknik adamın sahaya nasıl bir kadro süreceği de merak konularının başını çekiyor.

Hazırlık maçlarına farklı forvetlerle başlayan Konyaspor'da forvet sayısındaki bolluk taraftarın yönetime güvenine katkı sağlamış görünüyor. Ancak taraftar bile onbirde sahaya çıkacak forvet isminde kararsız.

KONYASPOR KİMLERİ ALDI?

Umut Nayır: Forvet
Melih Bostan: Forvet
Tunahan Taşçı: Forvet-Sağ Kanat
Pedro Henrique: Forvet - Sol Kanat
Yusuf Erdoğan: Sol Kanat
Melih İbrahimoğlu: Orta saha - On Numara
Marko Jevtovic: Orta saha - Ön Libero
Ufuk Akyol: Orta saha - Ön Libero
Josip Calusic: Defans - Stoper

konyaspor-forveti-2.jpg

KONYASPOR'DA FORVET BOLLUĞU?

Forvet ve ileri uç transferleriyle öne çıkan takımlardan birisi olan Konyaspor'da ileri uçta kimin formayı kapacağı sorusu kafa karıştırıyor. Takımın banko ismi Cikalleshi, taraftarın gönlünü kazanamayan Sambou, Emrehan Gedikli, Melih Bostan ve Umut Nayir'e sahip olan Konyaspor'da forma adeta aslanın midesinde.

konyaspor-forveti-1.jpg

Burada asıl kafası karışık ismin Ali Çamdalı olduğu konuşuluyor. Bu bakımdan yeşil Beyazlılarda yeni sezon oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Her sezon başı yaşanan kazaları yaşamak istemeyen Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın önünde karar vermek için 13 günlük bir zaman var. Bu sürede oynanacak Udinese maçı bir çok sorunun da cevabı olarak gündeme yansıyacak.

umut-nayir.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum